Unutrašnji uzgoj je u zadnjih par godina postao sve popularniji zbog razvoja tehnologija, te ogromnog izbora rasvjete na tržištu. Uvijek je odlična situacija imati mnogo opcija prilikom odabira, međutim što se tiče odabira LED lampe, tu se mogu javiti poteškoće osobiti kod početnika ili ljudi koji se prvi puta odlučuju za indoor uzgoj. ViparSpectra je veoma reputabilna kompanija koja se bavi produkcijom opreme za unutrašnji uzgoj biljaka, te se ne tako davno predstavili model koji je osobito namijenjen uzgajivačima koji tek počinju sa uzgojem ili pak onima koji su na striktnom budžetu – ViparSpectra v300!

Za početak ćemo proći kroz specifikacije ovog model LED lampe, te ćemo govoriti o prednostima i nedostacima odabira ove lampe. Pa krenimo!

[fusion_button link=”http://localhost/test/proizvod/viparspectra-v300/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”medium” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Saznaj više![/fusion_button]

Specifikacije ViparSpectra v300 LED lampe

Prije samog odabira idealne LED lampe za unutrašnji uzgoj izrazito je važno poznavanje specifikacije same lampe. U ovom dijelu recenzije ćemo predstaviti neke od najosnovnijih specifikacija ViparSpectra v300 lampe:

 • Proizvođač garantira nesmetani rad od 50,000 – 100,000 sati
 • Trogodišnje jamstvo i servisiranje LED lampe
 • Unutar 30 dana možete vratiti lampu, te dobiti novac nazad ako niste zadovoljni s radom lampe
 • Lampa opskrbljuje biljke potpunim spektrom boja što znači da pomoću ove lampe biljke možete dovesti od sjemena pa sve do završne faze cvjetanja
 • Uspješno i efikasno zamjenjuje tradicionalne HPS/MH lampe do 250W
 • Lampa konzumira samo 130W
 • Kućište lampe je napravljeno od aluminijskih ćelija koje su izrazito lagane, te je su unutar kućišta ugrađeni ventilatori koji se brinu za održavanje niskih temperatura lampe
 • Ako želite svjetlom pokriti veće prostore, lampu je moguće serijski spojiti s više lampa što omogućuje uzgoj većeg broja biljaka u isto vrijeme
 • Težina LED lampe je 5.6 lbs
 • Dimenzije su 12.6” x 7.9” x 3”

[fusion_button link=”http://localhost/test/proizvod/viparspectra-v300/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”medium” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Provjerite više specifikacija![/fusion_button]

Prednosti korištenja ViparSpectra v300 LED lampe

Ova LED lampa je jedna od najpopularnijih proizvoda kada je riječ o uzgajivačima početnicima. Lampa krasi izrazito primamljivom listom odličnih specifikacija koje dolaze uz veoma prihvatljivu cijenu.

Nastavite čitati kako biste saznali neke od najvažnijih prednosti korištenja ove LED lampe kod unutarnjeg uzgoja:

 • Veoma prihvatljiva cijena kada u račun stavimo uštedu koja lampa donosi prosječnom uzgajivaču. Uopće nije čudno da je ovo jedna od najprodavanijih lampa među početnim uzgajivačima.
 • Lampa konzumira niskih 136W dok uspješno zamjenjuje 250W HPS/MH lampe.
 • Potpuna fleksibilnost kod podešavanja jačina bijelog, plavog i crvenog svijetla što znači da jačinu pojedinog svjetla možete prilagoditi trenutnoj fazi razvoja biljaka.
 • Proizvođač garantira nesmetani rad od 50,000 – 100,000 sati što je ekvivalent 6 – 11 godina rada.
 • Jamstvo od 3 godine, te mogućnost povrata proizvoda i novca unutar 30 dana ako niste zadovoljni proizvodom.
 • Dodatno hlađenje ugrađeno u aluminijsko kućište koje omogućava nisku temperaturu što u konačnici osigurava siguran i efektivan razvoj biljaka unutar grow box-a

Nedostaci korištenja ViparSpectra v300 LED lampe

Kao što smo više puta napomenuli kroz recenziju, ova LED lampa je namijenjena početnicima ili uzgajivačima koji ne planiraju velike growove. Što se tiče specifikacija za cijenu koju plaćate, svakako se usudimo reći da je ova LED lampa jedna od najboljih na tržištu, međutim svaki proizvod dolazi s nedostacima:

 • Dimenzije LED lampe su izrazito male što limitira ozbiljnije uzgajivače kad je riječ o uzgoju više biljaka i pokrivenosti svijetla unutar grow box-a. Na tržištu postoje veće lampe za gotovo identičnu cijenu. Kao što smo napomenuli, odabir LED lampe svakako ovisi o vašim uvjetima i potrebama. Isto tako važno je zapamtiti da je ovu lampu moguće spojiti u seriju s više istih lampi, te tako nadopuniti nedostatak malih dimenzija.

Provjerite više detalje o ViparSpectra v300 LED lampi, te slobodno pošaljite bilo koji upit u vezi lampe putem kontakt forme!  

Call Now Button